dimarts, 4 de novembre del 2014

Pràctica de la Fermentació

FERMENTACIÓ:

La fermentació és el procés de catabolisme anaeròbic en el qual un compost orgànic actua com a donador i acceptor d'electrons i l'ATP resultant s'obté per la fosforilació a nivell de substrat. Va ser descobert per Louis Pasteur que va descriure la fermentació com la vida sense l'aire.

De fermentacions en podem trobar de mols tipus però les més importants són:


  • ALCOHÒLICA
  • LÀCTICA
  • ACECTICA

MATERIAL:

  • tub de goma (65cm de longitud per 1cm de diametre)
  • Llevat
  • Farina Aigua
  • Goma petita
  • Pinça
  • Pipeta
  • Peu






GRUPS:

A classe vam realitzar sis grups per tal de veure les diferencies que hi havien depenent de les quantitats de llevat, farina i aigua que hi posàvem. el meu grup format per en Miguel Gutierrez en Robert Hernando i jo erem el grup quatre.




PROCEDIMENT:

1.- Vam pesar tos els materials i els vam barrejar
2.- Vamb posar la mescla a deintre del tub de geoma i la pipeta que aviem preparat
3.- no ens va donar temps a veure com es creava el CO2 ja que es va acavar l'hora de classe




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada